I was suffering from tennis elbow on both arms for six months. No resting, massaging or stretching was helpful, it was only getting worse and worse. Although I had no idea about or belief in acupuncture, I decided to give it a try and it was the best decision I made.

From the first day, acupuncture was incredibly effective on my feelings all over my body and mind with immediate relaxation of my arms and shoulders. After five sessions in two months, my suffering was totally gone and a constant healing was started, and it went on for three more months.

I am so grateful for Maud’s gentle attention and deep understanding. I learned from her how to relax and let go, not only my muscles, but in my life passing through difficult times. I have learned to listen to my heart and accept it as it is. I will definitely go to her regularly every year to practise this self-awareness she thought me.

Taciser

Op een gegeven moment had ik zo’n last van spanning in m’n rug en schouders dat ik besloot hulp te zoeken. Zo ben ik bij Maud terecht gekomen. Wat begon als een zoektocht naar een ‘quick fix’ heeft me uiteindelijk geholpen om te leren voelen. Door haar fijne werkwijze en de veilige sfeer die daarvan uitging, heeft Maud me bij de onderliggende oorzaak van de spanning gebracht.

Rutger

Dankzij de acupunctuurbehandelingen van Maud, ga ik tegenwoordig een stuk zorgelozer door het leven. Ik hoef mezelf niet meer te verzetten tegen de hoofdpijn die ik jarenlang om de twee weken had. De hoofdpijn duurde altijd 2 à 3 dagen en was alleen met pijnstillers uit te houden. Zelfs ’s nachts kon ik vaak niet slapen zonder pijnstillers. Nu ben ik echt van de hoofdpijn af, ongelooflijk! Ben daar heel blij om. Af en toe voel ik een zwakke afspiegeling van de hoofdpijn van vroeger opkomen, maar dan maak ik weer even een afspraak en ben ik weer pijnvrij.

Rian

Ik ben naar Maud toe gegaan, omdat ik last van mijn onderrug en knie had. Al heel snel was ik van de pijn in mijn knie af en mijn onderrug is nu op enkele perioden na ook pijnvrij. Door vragen die Maud me stelde en een enkele uitleg die ze gaf, was ik in staat om op een steeds dieper niveau te voelen en kon ik dat koppelen aan bepaalde situaties. Later bleek dat ik op het moment dat ik bij Maud kwam, ‘vast’ zat in mijn leven en dat werd weerspiegeld in mijn lijf.  Door de oordeelloze en respectvolle benadering van Maud had ik alle vrijheid en vertrouwen om op zelfonderzoek te gaan. Niets is zo erg als het lijkt, als je het in de ogen kijkt. Dank daarvoor!

Esther

Al 3 jaar had ik last van een jumpers knee, een peesontsteking net onder mijn knie. Met name na het sporten gaf dat een stekende pijn in mijn knie. Ik had voor mijn gevoel de reguliere stappen in het medische circuit geprobeerd om ervan af te komen, zonder gewenst resultaat. Met als consequentie dat ik mijn favoriete sport(en) niet meer uit kon oefenen. Na een paar behandelingen bij Maud stond ik weer op het sportveld en dat was een ontzettend fijn gevoel. Na een paar weken stond ik zelfs zonder pijn op het veld. Dat voelde als een enorme bevrijding. Door de behandelingen bij Maud heb ik geleerd mijn lichaam als leidraad te gebruiken voor mijn functioneren en de signalen die ik daarvan krijg niet te negeren, maar te onderzoeken.

Ik merk dat ik de behandelingen zo fijn vind, dat ik voor nu bij Maud blijf terugkomen. Ook al is mijn knie weer in orde, omdat het me op vele andere vlakken veel brengt.

Ilse

Al enige tijd sliep ik slecht, waardoor ik overdag vermoeid was, niet helder, wat weer leidde tot gespannenheid. Een vicieuze cirkel. Een direct aanwijsbare reden was er niet. Ik ben enigszins bekend met de Chinese geneeskunde en acupunctuur, dus ben ik op zoek gegaan naar een oplossing. Op internet vond ik Maud. De behandelingen zijn elke keer weer anders en leveren elke keer weer nieuwe inzichten op. Er komt veel meer aan de orde dan alleen de klacht , het gaat veel dieper. Tijdens de behandelingen komen er bij mij allerlei (oude) emoties naar boven en spanningen vrij. Het is heel interessant te ervaren wat de behandelingen met mij doen. Maar nog interessanter is dat Maud mijn emoties ook waarneemt. Heel bijzonder. Dit geeft een inzicht in mijn gedrag/patronen en hoe ik op situaties reageer en heeft mijn bewustzijn vergroot.  Ik kan beter mijn eigen gedrag en ingesleten reacties waarnemen en dan ombuigen naar constructievere emoties. De behandelingen hebben veel effect in mijn dagelijks leven. Ik zit meer in mijn lijf en ben meer uit mijn hoofd. Langzaam word ik veel rustiger, waardoor ik ’s nachts ook beter slaap.

Sylvia