Heb je mijn hulp nodig, wil je een vraag stellen of gewoon eens kennismaken? We kunnen mailen, bellen, facetimen, appen of afspreken. Ik vind het leuk om je te leren kennen en helpen waar ik kan, of je nu een oriënterende klant bent, een collega of uit hoofde van iets anders contact met mij opneemt. En voor een goede latte macchiato of kop thee ben ik altijd te porren.

“Ook is er een mogelijkheid om op het open spreekuur binnen te wandelen. Dat is iedere vrijdag van 8.30 tot 9.00 uur. Lekker laagdrempelig, je hoeft alleen maar aan te bellen en naar mij te vragen.”

bereik mij..

Je kan mij direct bereiken per e-mail of mobiel, ook kan je het contactformulier rechts hiernaast gebruiken. Als ik bezig ben met een cliënt neem ik de telefoon niet op, omdat al mijn aandacht dan bij mijn cliënt is. Als je een bericht achterlaat kom ik bij je terug, uiterlijk binnen twee werkdagen.

maud van der veldt – acupunctuurcanstockphoto5630526_350px
praktijk vaartsche rijn
lepelaarstraat 1
3582 sk, utrecht
m: 06-13616501
e: info@maudvanderveldt.nl

vind mij..

Trein
De praktijk is zowat naast treinstation Vaartsche Rijn in Utrecht. Dat betekent een zeer goede verbinding met Tiel, Culemborg, Houten, Leidsche Rijn, Vleuten en Woerden, maar ook met Maarssen, Bunnik, Driebergen-Zeist en Maarn.

Auto
Klik hier voor een routebeschrijving.
Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur en in de omringende wijk. Ook kan geparkeerd worden in parkeergarage Vaartsche Rijn onder het treinstation.
Let op: de praktijk is gelegen in een gebied waar betaald parkeren geldt.